Avui, en col·laboració amb la Federació d'Empresaris Metal·lúrgics de Lleida (FEMEL), hem celebrat la segona edició de la jornada de networking "Empoderant el present". Aquest esdeveniment, ha consolidat la seva reputació com un espai de diàleg, inspiració i creixement per a dones professionals dels sectors agrícola i metal·lúrgic.


Del 13 al 15 de març, es va portar a terme la destacada Fira Fertilizer Show a Shanghai, Xina, un esdeveniment que va reunir a empreses líders del sector de fertilitzants, bioestimulants i agroquímics per presentar els seus productes, innovacions i establir connexions comercials estratègiques.


Amb gran alegria, compartim la notícia que el passat 31 de gener vam clausurar amb èxit el Projecte Evolute, assenyalant el final d'una etapa apassionant i fructífera.

En aquesta reunió final, vam reflectir sobre els moments destacats, les lliçons apreses i els èxits assolits durant els dos últims anys d'aquesta col·laboració innovadora. Volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els participants que han estat part d'aquest viatge, la vostra dedicació ha estat clau per als nostres èxits compartits.


ITC, SL; HEMAV; AGROBIT i BIOCONTROL Technologies SL,  participen amb un estand a la Fira més important del sector agrícola a Mèxic. 


Del 7 al 9 de Novembre, la Elisabeth Molina va participar en la 26ena edició de la TCI Global Conference celebrada a Reykjavic, Islàndia


Modificar cookies