Amb gran alegria, compartim la notícia que el passat 31 de gener vam clausurar amb èxit el Projecte Evolute, assenyalant el final d'una etapa apassionant i fructífera.

En aquesta reunió final, vam reflectir sobre els moments destacats, les lliçons apreses i els èxits assolits durant els dos últims anys d'aquesta col·laboració innovadora. Volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els participants que han estat part d'aquest viatge, la vostra dedicació ha estat clau per als nostres èxits compartits.


ITC, SL; HEMAV; AGROBIT i BIOCONTROL Technologies SL,  participen amb un estand a la Fira més important del sector agrícola a Mèxic. 


Del 7 al 9 de Novembre, la Elisabeth Molina va participar en la 26ena edició de la TCI Global Conference celebrada a Reykjavic, Islàndia


El Clúster FEMAC, explora el mercat Japonés dels mitjans de producció agrícola, i visita la fira de referència del sector del 12 al 15 d'Octubre del 2023.


CaixaBank, a través de la seva línia de negoci especialitzada al sector agroalimentari, AgroBank, ha dut a terme amb èxit la jornada AgroBank 'Avançant cap a un sistema agroalimentari eficient' a la Llotja de Lleida. Aquest esdeveniment ha reunit professionals i experts del món agroalimentari amb l'objectiu de subratllar la necessitat d'impulsar la innovació en el sector per aconseguir més eficiència, sostenibilitat i resiliència.


Modificar cookies