MEMBRES DEL CLÚSTER

EMPRESES

FACTURACIÓ

TREBALLADORS

%

EMPRESES

PAÏSOS PRESENTS

%

RATI EXPORTACIÓ

VOLS SER MEMBRE DE LA FEMAC ?

 

FEMAC és una organització sense ànim de lucre. Som independents de qualsevol institució Espanyola i Europea, de manera que comptem amb una estructura i coordinació privada.

FEMAC va ser creada amb l’objectiu d’afavorir la cooperació entre els seus membres en projectes d’innovació per a una agricultura sostenible. Cadascun dels nostres membres es correspon amb una part de la cadena de valor del sector dels medis de producció agrícola, i la nostra filosofia és d’impulsar i promoure tota l’experiència necessària que necessiten els promotors d’aquests serveis tecnològics per portar els seus productes i investigacions amb bons resultats cap al Mercat.

Els membres han de ser empreses fabricants de medis de producció agrícola, com fertilitzans, maquinària agrícola, equips de reg, productors i reproductors de llavors, i fitosanitaris, centres de recerca i desenvolupament, enginyeries, institucions o entitats que directament o indirectament estan presents en la cadena de valor de la producció agrícola.

El soci te dret amb participació i vot, el qual paga una quota anual perquè se li reconegui aquesta qualitat i formi part de l’Assemblea General de l’Associació de Fabricants i Exportadors de Maquinària Agrícola de Catalunya (FEMAC) .Tots els membres han d’estar fortament enfocats en projectes clúster de cooperació i innovació

Per a més informació, si us plau, contactar: femac@femac.org , o bé ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè en breu.

FORMULARI DE CONTACTE

13 + 12 =

CLUSTER FEMAC

CLUSTER FEMAC
Parc de Gardeny s/n Edifici H3, Planta Baixa 25003 Lleida (Spain)

CENTRAL AGRÍCOLA BOVI, SL

JYMPA

ARCUSIN, SA

MAQUINARIA AGRICOLA SOLA

ICS, SL

AMP SPRAYER S.A

NIUBO MAQUINARIA AGRICOLA, SL

BATSI

MILA MAQUINARIA AGRICOLA

BIOVERT, SL

JUSCAFRESA, SA

GEPAVAL, SL

ESTEL GROUP SL

TEYME TECNOLOGIAS AGRICOLA, SL

TALLERES CORBISN, SL

ASPER FARM SL

SEMILLAS FITÓ, SL

TALLERES TORT, SL

TALLERES TORT, SL

VENTURA MAQUINARIA AGRICOLA

VIGERM SL

EURECAT

IRTA

UNIVERSITAT DE LLEIDA

ESPIROFLEX, SA

GILI GROUP

AGROPIXEL, SL

SAHER MAQUINARIA AGRÍCOLA , SL

VIRKAR GROUP

ARGILES DISSENY I FABRICACIÓ, SA

COMERCIAL QUIMICA MASSO SA

BAYER, SA

FEMAC