DOSI MANURE

SISTEMA DE GESTIÓ DE FERTILITZACIÓ ORGÀNICA

L’objectiu del Projecte és el disseny d’un SISTEMA DE GESTIÓ DE FERTILITZACIÓ ORGÀNICA per al control administratiu i agronòmic de la Dejeccions Ramaderes.

La Finalitat del Projecte i en compliment d’uns dels cinc reptes tecnològics del Clúster FEMAC, és millorar l’eficiència de la gestió de les dejeccions ramaderes amb un sistema innovador que proporcioni una important reducció de cost en la producció agrícola, mitjançant la col·laboració entre 4 empreses integrants de la FEMAC.

SOCIS DEL PROJECTE

L’essència de tots i cadascun dels Projectes iniciats i gestionats per la FEMAC és la de brindar suport a l’execució de l’Estratègia definida en el seu Pla Estratègic 2012-2015, i de la seva última revisió realitzada l’any 2013, i que recull els principals reptes tecnològics del sector.

Aquest Projecte en particular aquesta dins del repte tecnològic de fabricar màquina més sostenible des del punt de vista mediambiental. Màquines que permetin a l’agricultor usar els recursos limitats d’una manera més eficient, el que permet un menor ús de productes químics i permet una transició a una agricultura més orgànica i neta.

Per dur a terme, aquest propòsit és important incorporar les noves tecnologies facilitadores a la maquinària agrícola. Entre aquestes tecnologies identificades es troben les TICs (Programari de gestió de traçabilitat), les fotònica (Làsers de mesurament de capacitat cúbica), i l’electrònica (sistema de mesurament per conductivitat elèctrica amb sistemes de posicionament).

Amb el suport de:  

With the support of:

T'agrada el que veus?