Ebro Valley Agro Tech va reunir a un centenar de Startups i empreses agro de Navarra, La Rioja, Aragó i Lleida.

El passat dia 24 de maig, es va celebrar la primera edició del Ebro Valley Agro Tech a la Ciutat Agroalimentària de Tudela (CAT), i va ser organitzat per 4 institucions de cada terriotir, el CEIN i les entitats públiques Agencia de Desarrollo de la Rioja( ADER) , Instituto Aragonés de Fomento(IAF) i el Parc Científic i Tecnológic Agroalimentari de LLeida( PCiTAL), dins del marc de les activitats que desenvolupa la Asociació Espanyola de Agències de Desenvolupament Regional ( Foro ADR) .

FEMAC va fomentar juntament amb el PCiTAL  la participació a aquesta jornada amb empreses membres del clúster, com són el cas de AgroPixel, MGDitech, Aerofordrone, AKIS, Inno4agro, Cultilogic.

La jornada va anar al voltant de sessions de  vuit empreses tractores referents del sector agro( dos per cada territori), on van s’exposava , quins eren el àmbits sobre els quals consideraven que era rellevant treballar per poder augmentar la competitivitat del sector. D’aquesta manera les startups van anar veien quines necessitats de solucions tenen les empreses referents del sector. Les empreses tractores que van realitzar les sessions són Sanygran, Grupo AN, Riverfresh, Martinez Somalo, Aldelis, Carnisima, y per part de Lleida, Fruits de Ponent i Codorniu Raïmat.

Juntament amb les sessions de les empreses tractores, també es va dur a terme una sessió de networking entre Startups i empreses on van poder tractar el reptes del sector Agro en el que es troben.

El rsultat de la jornada va ser tot un èxit, ja pel nombre de participants, com per les iniciatives que van sorgir derivades de les sessions de Networking. Es pretén que l’any 2023 es torni a celebrar aquesta jornada, i que més Startups i empreses de FEMAC participin.

amb el suport de:  

With the support of: