Fira de Sant Miquel 2021

Empreses i membres a la 67a Edició de la Fira de Sant Miquel

TALLERS CORBINS guardonat amb el segon Premi de la Innovació de Fira de Sant Miquel.

TALLERES CORBINS ,una vegada més, ha estat guardonat amb un dels premis d’innovació que atorga la Fira de Sant Miquel al 25è Premi a la Innovació Tecnològica i Seguretat en el Disseny de les Màquines Agrícoles i dels Equips de la Indústria Agroalimentària, per la màquina desfulladora pneumàtica Fruit Tec Red Premeu per pomeres i presseguers, que elimina les fulles situades davant dels fruits millorant la seva exposició a la llum solar, cosa que facilita una uniformitat i intensitat de color que incrementa el seu valor afegit. Anteriorment aquest treball es feia a mà, i aquest sistema mecanitza totalment el treball augmentant el rendiment i reduint-ne els costos.

Jornada sobre agricultura de precisió

L’Agricultura de Precisió és una estratègia de maneig que recull, processa i analitza dades temporals, espacials i individuals, i les combina amb altres informacions per donar suport a decisions de maneig d’acord amb la variabilitat estimada per millorar l’eficiència d’ús dels recursos, la productivitat, la qualitat, la rendibilitat i la sostenibilitat de la producció agrícola.

En aquesta jornada es va donar una visió de les tecnologies d’agricultura de precisió en maquinària agrícola, i de les ajudes previstes en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, per a la modernització d’equips i ús d’aquestes tecnologies cap a una major sotenibilitat ambiental.

EARTH ROVER Participa a l'Àrea 5G de la Fira de Lleida

L’Àrea 5G de Ponent (Lleida ON) és una proposta impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, dins de l’Estratègia 5G de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida , la Fundació Mobile World Capital Barcelona, Fundació i2CAT, Cambra de Comerç de Lleida, Diputació de Lleida i Telefònica. Té com a objectiu impulsar una estratègia de difusió i implantació de la tecnologia 5G que permeti la creació de serveis digitals de valor afegit que es puguin estendre per les Terres de Ponent.

AEROFOR DRONE, BIOCONTROL TECH, AON CHIP i WAATIC  participaren a la fira en un estand compartit gestionat pel cluster dins del pavelló 4. Les 4 empreses ofereixen solucions tecnologies per a l’agricultura, ja sigui per usuaris finals o per fabricants de maquinària. Aquest tipus d‟actuacions permet enfortir les relacions entre els socis i donar una imatge conjunta d‟oferta tecnològica.

Les 4 empreses membres del Clúster, participen a la fira en un estand conjunt per tal de potenciar la presència al sector i donar-se a conèixer tant a Catalunya, com a la resta d’Espanya i Europa. La fira té una filosofia globalitzada que ha captat latenció de tots els components de la cadena de producció de fruita. Des d’empreses de fertilització, llavors, maquinàries, fins a comercialització.

Amb el suport de:  

With the support of:
With the support of: