FEMAC ORGANITZA LA JORNADA:

LA REVOLUCIÓ DE LES DONES DEL CLÚSTER  

 

El passat 14 de novembre es va organitzar la jornada: La revolució de les dones del Clúster, amb el clar objectiu de fomentar el paper de les dones dins del Clúster i crear connexions i sinergies entre aquestes mateixes.

La sessió organitzada per FEMAC, i l’associació SOMDONES.CAT, va ser tot un èxit on es va buscar crear una xarxa de networking entre les dones del Clúster, on totes aquelles dones que formaven part Clúster van estar invitades a participar.

En la trobada, l’Elisabeth Molina, project manager del cluster, Rosa Cubel, directora de Relacions Institucionals del IRTA, Marta Pradas, CEO de Jympa 1971, S.L., Natàlia Fabregat, CEO de Desenvolupaments Agroquímics S.A. i Blanca Cusinédirectora Comercial a ARCUSIN, S.A. van ser les encarregades de donar a conèixer la seva realitat i posar en valor el seu paper, i contar la seva pròpia història.

A continuació, Teresa Capdevila, economista-financera al Banc de Santander pera grans empreses i Coach, va fer la ponència ‘Mujeres con èxito‘.

Més tard, Anna Pujol, fundadora i directora de la Plataforma SomDONES, va explicar qui eren i com podien beneficiar-se. Una plataforma que es converteix en un punt de trobada en línia de les dones professionals, emprenedores, directives, estudiants i empresàries de Catalunya. En aquesta eina s’hi poden trobar diferents apartats com ‘El xat de les expertes’ que facilita la trobada amb altres dones professionals, una guia de dones professionals de Catalunya classificades per àmbits, un directori d’empreses, un directori d’associacions de dones, ofertes de treball, promocions, formacions, servei de plans d’igualtat, una agenda i notícies.

Un èxit de jornada que sense dubte es tornarà a organitzar.