Empreses de FEMAC repeteixen presència en Fruit Attraction 2022: La fira Frutícola més important d’Europa.

 

 

Aquest 2022 FEMAC va tornar a coordinar una participació agrupada amb empreses del Clúster: Biocontrol Tech, DASA, Arvipo, Químiques Massó, Semios i Agrobit,

La fira que es va celebrar del 4 al 6 d’octubre va comptar amb la participació d’un total de 1.800 empreses de 130 països; 55.000 metres quadrats nets d’oferta hortofructícola i de tota la cadena de valor; 13pabellones de Ifema Madrid, i 90.000 participants en la seva gran majoria professionals.

La FEMAC va comptar amb un estand de 64 Mts2 en el pavelló 9 de la Fira, des d’on les empreses del Clúster van atendre les visites dels seus potencials clients i van poder organitzar reunions de treball amb els seus clients de tota Espanya i del Món.

En paral·lel, la fira va facilitar a través de la plataforma Fruit Attraction LIVEConnect facilitar la connexió amb tota la comunitat hortifructícola a través de la plataforma. Es tracta d’una eina digital que potència i complementa amb noves funcionalitats l’esdeveniment presencial, reforçant-se mútuament. Amb això, Fruit Attraction és molt més que el retrobament sectorial presencial, oferint una nova proposta híbrida de valor que sumi a l’eficàcia del físic les possibilitats de la tecnologia.

Durant els tres dies de fira presencial es va gaudir d’un complet programa d’activitats, jornades tècniques, congressos i debats sectorials que van tenir lloc en els diferents fòrums i espais especialitzats de Fruit Attraction: Biofruit Congress, Fresh Food Logistics the Summit, cicle de jornades Biotech Attraction, Factoria xef, etc.

La fira és el punt de reunió dels majors productors nacionals, i internacionals fructícoles i hortícoles, on també exposen part de la indústria auxiliar que ajuda aquests primers a ser capdavanter i referents, i que el Clúster FEMAC representa en la seva cadena de valor.