FEMAC organitza un any més una participació agrupada a la fira Sant Miquel de Lleida

 

Aquest 2022 FEMAC, del 29 de setembre al 2 d’octubre va tindre representació de les empreses membres del Clúster a la Fira Sant Miquel de Lleida, fira de referència històrica del món agrícola.

Per una part, de forma col·laborativa y organitzada per part del Clúster, van participar a la fira en un Estand Conjunt: AeroforDrone, Eurecat, i Cultilògic. Fer referència que l’últim nomenat va ser guardonat amb el segon premi a la innovació de la fira de Lleida, on va presentar el seu disruptiu dispositiu  GPS per a traçabilitat RETO de tractaments fitosanitaris.

Per altra banda, dins del context de fira van exhibir els seus productes y serveis multituds d’empreses del Clúster de forma independent, els quals part de l’equip de FEMAC va poder anar saludant durant els 4 dies que va durar la fira.

La 68ª edició va recuperar la plena normalitat després de la Pandèmia, i va destacar per el nou enfoc donat amb l’interès de la bioeconomia y les tecnologies digitals aplicades al sector primari.

Les dades oficials expliquen que van arribar a visitar la fira al voltant de 100.000 persones durant el marc dels 4 dies, y on 290 empreses van exposar els seus productes i serveis en els seus 54.000 metres quadrats.

Cal destacar que Lleida vol impulsar el seu paper com a ciutat AgroBioTech del sud D’Europa, i per aquest motiu també es van celebrar en les mateixes dates el primer Congres sobre Bioecologia, Innovació i Tecnologia, que va reunir 400 assistents i on part de l’equip de FEMAC va participar en una de les taules redones.