Participació agrupada organitzada per FEMAC, a la Expo Agroalimentaria

 

El passat 8 a l’11 de Novembre, FEMAC amb el suport de ACCIÓ, va acompanyar a 4 empreses en la seva participació en la fira Expo Agro Alimentària de Guanajuato.

 La Expo Agroalimentària Guanajuato és un esdeveniment desenvolupat a la ciutat d’Irapuato, Guanajuato des de 1996, considerada la fira agro  més important a Mèxic, i enfocada a l’agricultura, Horticultura, el sector Agro Industrial, i que és visitada per agricultors de tot el País. La Fira compta amb una àrea d’exposició interna de 40,000 m² i en la qual s’allotgen 808 Estands, Parcel·les Demostratives Interiors, Centre de Negocis, i en la qual han participat més de 500 empreses de 52 països.

 En l’edició d’enguany FEMAC va tornar a coordinar la participació agrupada d’empreses després del COVID-19, entre elles ARVIPO, BIOCONTROL TECH , AGROBIT I DASA, amb un estand de 49m2 al pabelló interior, i podem concloure que aquesta edició va ser tot un èxit, comptant amb la presència de més de 120.000 visitants, on la majoria pertanyien al sector professional agrícola.

 En aquesta edició 2022 també van tenir presència altres empreses del Clúster de manera independent de la mà de distribuïdors d’aquestes, entre elles Juscafresa, AMP Sprayers, Arcusin, Gepaval, Vigerm i Teyme. entre altres empreses del clúster exposant a través del seu respectius distribuïdors.

 La Expo Agroalimentària de Guanajuato és la fira de referència del món agro a Mèxic, i FEMAC estarà sempre disposada a intentar ajudar les empreses sòcies del Clúster a iniciar-se en el camí de la internacionalització.