Participació a la Fira ExpoAgroalimentaria de Guanajuato 2019 – Del 12al 15 de Novembre 2019

Entre el 12 i el 15 de  Novembre, La FEMAC amb el suport de la Diputació de Lleida i ACCIÓ, va acompanyar a 10 empreses en la seva participació a la Fira Expo Agro Alimentaria de Guanajuato. 

L’Expo Agroalimentària Guanajuato és una fira que es celebra anualment des de 1996 a Irapuato, Guanajuato. Considerada una de les fires més important de Mèxic, cada any aplega més de 120.000 assistents en una àrea d’exposició  interna i externa de 630.000 m2, on s’allotgen aproximadament 1.300 stands. En aquest esdeveniment hi participen més de 14 països d’arreu del món, la majoria dels quals estan vinculats al  sector de l’agricultura, hortícola o bé agro industrial – sectors claus de la fira –.

El Clúster FEMAC va coordinar la presència com a expositors de les empreses AMP Sprayers, SL, ITC S.L, Juscafresa SA i Tallers Corbins, SL, Vigerm SL. A la Fira hi havia entre altres empreses del clúster exposant a través del seu respectius distribuïdors, como ara  , TEYME Tecnología Agrícola, Niubo Maquinaria Agrícola S.L, Jympa 1971, SL i Semillas Fitó.

SEMILLAS FITÓ, S.A
JYMPA

TEYME

ITC, SL

NIUBÓ MAQUINÀRIA AGRÍCOLA

AMP SPRAYER, SA

VIGERM, SL

TALLERES CORBINS, SL

JUSCAFRESA, SA