Webinar sobre la ciberseguretat a l’indústria 4.0

És una realitat que el sector agrícola està confiant en les noves tecnologies per millorar la seva producció. En aquest sentit, el concepte “Internet de les Coses”, IoT de les seves sigles en anglès, aporta tota una sèrie de noves eines que permeten automatitzar determinats treballs, aprofitar al màxim els recursos disponibles i obtenir els millors resultats. No obstant això, s’ha de ser previngut a l’hora d’incorporar aquestes tecnologies a causa dels problemes reals que comporta la seguretat IoT.

En aquest webinar, organitzat per FEMAC, i el departament de Ciberseguretat de EURECAT, el doctor Juan Caubet va explicar als socis del clúster, amb casos reals, en quines problemàtiques es troben actualment les empreses de la Indústria 4.0, i diverses mesures que s’han d’anar prenent per poder prevenir riscos en ciberseguretat.

Els socis que van participar en aquesta jornada, van ser, AMP Sprayers, Compo Expert, TeymeBiovertDasaElferVirkar Grup,  Kivnon Logística S.LArcusin i Talleres Corbins.

amb el suport de:  

With the support of: