Missions Comercials

Missions Comercials

Les missions comercials de FEMAC són programes a l’estranger per a membres del Clúster que volen explorar i buscar oportunitats d’exportació a reunir-se directament amb clients potencials en els seus mercats.

Les missions comercials inclouen:

  • Reunions individuals amb els importadors i distribuïdors nacionals de la indústria estrangera, pre-seleccionats per fer coincidir els objectius específics dels membres del clúster, ja sigui per representació, vendes directes o aliances d’empreses en el mercat local.
  • Esdeveniments de networking amb convidats dels multiplicadors de la indústria local, incloent cambres de comerç, associacions de fires, associacions i consells empresarials que són influents en la comunitat empresarial, en col·laboració amb Enteriprise Europe Network.
  • Sessions informatives i taules rodones amb la comunitat legal i empresarial sobre pràctiques i oportunitats de negocis locals.
  • Visites a instal·lacions locals on les tecnologies / serveis dels membres del Clúster poden ser aplicats.

Les missions comercials s’organitzen en col·laboració entre altres, les oficines internacionals d’ACCIÓ i les oficines de l’ICEX, així amb consultores privades al país de destí.

 

MISSIONS COMERCIALS 2019

MISSIÓ COMERCIAL ALS EEUU

Del 12 al 14 de febrer del 2019.
Missió Tecnològica que compta amb la col·laboració del Programa de Catalonia Clúster d’ACCIÓ, i que vol potenciar la presència de les empreses del Clúster en el mercat agrícola americà, on diverses empreses ja tenen presència. Aquesta actuació es fará a la vegada que es participa a la Fira WORLD AG EXPO

 

MISSIÓ COMERCIAL A BIELORUSSIA

Del 5 al 9 de juny del 2019.
Missió Comercial que compta amb la col·laboració del Programa de Catalonia Clúster d’ACCIÓ, i que vol explorar les oportunitats de negoci de les empreses del Clúster en el mercat agrícola de Bielorussia. Está previst visitar la Fira BELAGRO

 

MISSIÓ COMERCIAL A MÈXIC

Del 13 al 16 de Novembre del 2019
Aquesta Missió s’organitza en paral·lel a una participació agrupada d’empreses del Clúster a la Fira Expo agroalimentària de Guanajuato.

MISSIÓ COMERCIAL Al PERÚ

Data pendent

Vols participar ?