Nous aprenentatges

Grup de treball per al desenvolupament de solucions davant les noves formes d’establir relacions professionals, de treball, comercials i organitzacionals.

Qui?

Dirigit per  empresaris i persones tractores del sector de la Maquinària i els Mitjans de Producció agrícola que vulguin buscar solucions als reptes que ens planteja el nou escenari Mundial.

Què?

Com hem de vendre? Què podem oferir als nostres clients i com accedir d’una manera eficaç i conèixer les seves necessitats? Quin producte o servei podem oferir a través de la xarxa?

Com?

Treballarem en clau d’innovació oberta, compartint idees i  propostes conjuntes. Definint metodologies, continguts, a la recerca de la millor eina que ens permiti ser més competitius. 

El Repte

El mercat actual, la situació creada per la pandèmia viscuda, les noves formes de treballar, més digital – menys presencial, les noves generacions i el consumidor, estan obligant -potser fins exigint- una nova manera de fer, fins ara un xic desconeguda per a molts de nosaltres. La cursa de l’èxit empresarial dependrà en com sabrem adapatar-nos a la nova realitat.

 

y
Fes-te sentir

Arribar als teus clients amb una oferta ben definida i un missatge ben construït.

Utilitza les noves tecnologies

Quines són les millors eines que hi ha al mercat, i de quina millor manera utilitzar-les.

Fes que et segueixin

Crea un relat, un vincle entre la teva empresa i els teus clients. Que et fa diferent de la resta.

h
Crea Continguts

Píndoles informatives. Recomanacios d’us. Videos demostratius. Fotografies. Infografies, etc.

Col·labora

Dins la FEMAC és molt més fàcil tot. Altres empreses com la teva tenen les mateixes inquietuds i segur que trobem sinèrgies.

Siguis Innovador

Els temps canvien, i necessitem buscar noves solucions de com comunicar-nos amb els nostres clients.