Participació en Fires

Participació en Fires

La FEMAC, des de la seva constitució i amb suport del Programa Sectorial del COPCA, primer i ACCIÓ després, ha dut a terme sempre Plans de participació agrupada en fires internacionals. No obstant això des de 2010, ja no hi ha una línia de suport a les empreses catalanes per a aquest tipus d’actuacions.

El  clúster FEMAC i les seves empreses associades segueixen interessades en la gestió i participació agrupada, els que els permet aconseguir economies d’escala en els costos de contractació d’espai, de serveis de màrqueting a la Fira, i en el transport dels productes a exposar.

Per a aquest any, s’ha proposat gestionar una participació amb un estand de la FEMAC, a la Fira WORLD AG EXPO, dels EEUU, i una participació  agrupada a l’Expo Agroalimentària de Guanajuato, Mèxic, del 12 al 15 de novembre del 2019.

FIRES 2019

WORLD AG EXPO és l’exposició agrícola anual més gran amb més de 1.450 expositors i més de 100.000 assistents cada any. Cada any se celebra a l’Agri-Center Internacional de Tulare, Califòrnia, als Estats Units a partir del segon dimarts de febrer. Ha estat designat oficialment pel Departament de Comerç dels Estats Units com a afiliat al Programa de compradors estrangers, que fomenta l’exportació de productes fabricats a Amèrica. Abans del seu nom de 2001, l’esdeveniment va ser titulat “Saló de l’equip agrícola de Califòrnia i Exposició internacional”. La fira que data del  1968 i hi van assistir 28.000 persones. Va superar la seva llar original i es va traslladar a la seva actual ubicació permanent, l’Agri-Center Internacional, el 1982 on ocupa 2,6 milions de peus quadrats d’espai d’exposició, això exclou les carreteres i l’estacionament.

L’Expo Agroalimentària Guanajuato és un esdeveniment desenvolupat a Irapuato, Guanajuato des de 1996. És la Fira agrícola més important del País, i entre les primeres de Sudamerica a nivell d’expositors i visitants. Compta amb una superfície total de 630.000 metres quadrats, i rep al voltant de 120.00 visitants cada any amb 1.300 expositors de més de 40 països. La FEMAC participarà amb un estand de 600 mts2.

 

¿Vols participar?