FEMAC és una organització sense ànim de lucre. Som independents de qualsevol institució Espanyola i Europea, de manera que comptem amb una estructura i coordinació privada.

FEMAC va ser creada amb l’objectiu d’afavorir la cooperació entre els seus membres en projectes d’innovació per a una agricultura sostenible. Cadascun dels nostres membres es correspon amb una part de la cadena de valor del sector dels medis de producció agrícola, i la nostra filosofia és d’impulsar i promoure tota l’experiència necessària que necessiten els promotors d’aquests serveis tecnològics per portar els seus productes i investigacions amb bons resultats cap al Mercat.

Els membres han de ser empreses fabricants de medis de producció agrícola, com fertilitzans, maquinària agrícola, equips de reg, productors i reproductors de llavors, i fitosanitaris, centres de recerca i desenvolupament, enginyeries, institucions o entitats que directament o indirectament estan presents en la cadena de valor de la producció agrícola.

Hi ha dos nivells d’afiliació, soci de ple dret amb participació i vot, el qual paga una quota anual perquè se li reconegui aquesta qualitat i formi part de l’Assemblea General de l’Associació de Fabricants i Exportadors de Maquinària Agrícola de Catalunya (FEMAC) , i soci compromès el qual signa una carta d’adhesió amb la que mostra el seu suport i interès de formar part en les iniciatives clúster, el qual no paga cap quota.
Tots els membres han d’estar fortament enfocats en projectes clúster de cooperació i innovació

Per a més informació, si us plau, contactar: femac@femac.org

O bé ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè en breu

FORMULARI DE CONTACTE

2 + 1 =