MISSIÓ TECNOLÓGICA I COMERCIAL ALS EEUU, Febrer 2018

L’agricultura als Estats Units és una de les activitats econòmiques més importants i país és exportador net d’aliments. A Califòrnia, la sisena economia mundial en termes de PIB, l’agricultura, encara que es troba en l’última posició en valors agregats de producció, és un dels estats dels EUA on s’obté una major valor afegit. A més a Califòrnia és coneguda pels seus avenços en aplicació de noves tecnologies a l’agricultura, i en particular el sector viticultor és un dels més tecnificats de tot el Món.

El propòsit d’aquest missió empresarial era conèixer de primera mà les últimes novetats en el món agrícola, i contactar alhora amb potencials distribuïdor d’equips i productes agrícoles per a l’Estat de Califòrnia.

Aquesta missió va comptar amb la participació de diverses empreses del sector, entre les quals hi havia ARCUSIN, SA, JYMPA1978, SL, CERLESA, SA., I FERRETERIA RAMON SOLER, SA, a més de l’empresa ITC, SL que comptava amb un estand a la Fira WORLD AG EXPO juntament amb el representant.

Durant la Missió es van mantenir reunions amb empreses del sector, i la FEMAC, va tenir una reunió amb l’empresa VISION ROBOTICS de Sant Diego, especialitzada en la fabricació de robots per al seu ús en l’agricultura.