2a Reunió de projecte NATUREEF a Torres Novas, Portugal – 19 de Setembre de 2016

Els socis NATUREEF es van reunir a Torres Novas, Portugal, per actualitzar els progressos realitzats en els paquets de treball durant el primer any de projecte i posar en pràctica el pla de treball per al següent. La reunió va ser organitzada per AGROCLUSTER, el soci a Portugal.

Després d’una breu presentació, del coordinador del projecte FEMAC, i l’explicació de la situació actual de WP 1 Gestió del Projecte, Elisabeth Molina, va donar la paraula als diferents líders dels grups territorials Natureef encarregats de l’organització de les missions clúster, que són el següent pas en la consecució dels objectius del projecte. Les missions de Filipines i Amèrica Llatina estan llestes per llançar-se amb dates tancades, i els estudis territorials relacionats seran publicats en els propers mesos.

Tots els detalls sobre la conferència internacional organitzada sota el marc del projecte, es van discutir profundament. El Sr.Bastien, qui està a càrrec de l’esdeveniment VIBE, va repassar el programa, i els materials de màrqueting i promoció que s’editaran per a l’ocasió.

Per concloure aquesta jornada de treball, es van detallar les activitats sota el Paquet de treball 4. La Sra.Orsolya, líder d’aquest paquet de treball, va encoratjar a tots els membres a utilitzar amb més freqüència els canals de comunicació com les xarxes socials i altres llocs de promoció web del que tenim al nostre abast.

NATUREEF Partners, un cop més van demostrar una participació molt activa en el Projecte. Els intercanvis van ser particularment rics i fructífers.