ARCUSIN, S.A.

Pol.Industrial Pla d’Urgell
Avda. Merlet, 8
25245 Vila-Sana. LLEIDA
Tel. (+34) 973 71 28 55/696 98 29 10
Fax. (+34) 973 60 42 57
E-mail: arcusin@arcusin.com

Arcusin S.A. és una empresa que forma part d’un grup empresarial d’origen familiar relacionat en gran mesura amb l’explotació agrícola.

A Arcusin investiguem, desenvolupem i fabriquem maquinaria agrícola especialitzada. El nostre objectiu és oferir al sector solucions pràctiques que redueixin els costos de les manipulacions no productives i augmentin l’eficiència dels productors.

Més de quaranta anys en la fabricació de maquinaria agrícola especialitzada i més d’un segle de tradició familiar en el món de l’agricultura ens avalen.

El nostre equip humà, el gran valor de la nostra empresa, ens permet garantir el bon funcionament dels nostres equips, oferint servei postvendaassistència tècnicaatenció telefònica personalitzada i enviament de recanvisTots els nostres serveis estan disponibles allà on es necessitin.

Arcusin és també una filosofia de treball en la que preval la qualitat i el bon fer per damunt de tot. Es basa en la responsabilitat compartida, el treball coordinat d’equip i el compromís de cada un dels seus membres. Totes i cadascuna de les seccions de la cadena són imprescindibles per al bon funcionament de l’engranatge de l’empresa.

La nostra gran satisfacció és la bona reputació de la que gaudim entre els nostres clients que ens exigeixen i ajuden a millorar, innovar i reinventar-nos dia rere dia per anar un pas per davant del mercat.

Des d ’Arcusin intentem compartir i fer partícips d’aquesta filosofia tots els nostres col·laboradors i per extensió els nostres clients.

arcusin