Respostes creatives per qüestions comercials eren l’atmosfera de la setmana d’entrenament per als clúster managers, organitzat com cada any per ACCIO, l’agència que vetlla per la competitivitat de les empreses catalanes.

Elisabeth Molina, project manager de FEMAC, va participar juntament amb altres onze cluster managers i project managers de la formació, consistents en diferents sessions. Un part es va centrar en conèixer la política de clústers a Mont-real i Quebec, i l’altra en sessions de formació a HEC Montréal, Sparkup i Ellicom on van poder pensar en el desenvolupament de la indústria creativa, la relació entre la creativitat i la innovació. Van aprendre com millorar els processos d’innovació de les empreses des del middelground.

A més a més, van tenir l’oportunitat d’assistir a C2 Mont-real que uneix els top dels negocis internacionals i treballa per estimular el pensament creatiu i fins i tot visionàri pels problemes comercials. Això es fomenta a través d’un entorn immersiu que fomenta la col·laboració i l’aparició de solucions de negoci innovadores. C2 Mont-real va ser fundada i dissenyada per l’agència creativa Sid Lee, en col·laboració amb el soci fundador del Cirque du Soleil, Lideratge Microsoft Partner, Continguts i Mitjana Partner revista Fast Company i soci tecnològic d’EMC