FEMAC i les seves empreses participen en la conferència Internacional NATUREEF-Del 16 al 18 de Gener

Cité de l'objet connecté

Workshops

B2B

Spanish Delegation

Del 16 al 18 de gener es va celebrar el VIBE-NARUREEF International Business Event, organitzat per FEMAC i tots els membres del consorci en el marc de NATUREEF durant la fira SIVAL a Angers.
5 empreses del clúster van estar presents i van participar en tot l’esdeveniment, AMP SPRAYERS, Batsi, Biovert, Central Agrícola Bovi i Tallers Corbins.

SEMINARI NATUREEF – OPORTUNITATS D’INTERNACIONALITZACIÓ
Els 9 membres de Natureef van reunir a 60 participants, la majoria pimes, de 10 països diferents per als seminaris sobre oportunitats d’internacionalització. Cada participant va tenir l’oportunitat de dirigir-se a un mercat específic entre Amèrica Llatina, Xina i Filipines. Durant els seminaris, els participants van tenir l’oportunitat de conèixer els desafiaments i necessitats dels territoris, per tal d’identificar una oferta comercial combinada i preparar les missions comercials. Els viatges a la Xina, Manila, Perú i Colòmbia s’organitzaran d’abril a juliol.

SOPAR DE GALA I EVENT NETWORKING
120 assistents de 20 països diferents, entre empreses, periodistes i funcionaris es van reunir a Terra Botanica. Definitivament va ser una oportunitat única per prospectar i promoure negocis de manera casual.
Quatre diferents experiències d’èxit de les PIMES en l’àmbit de la millora dels recursos naturals es van presentar en una taula rodona abans de passar a l’Hivernacle Tropical per descobrir la fabulosa gastronomia de la regió d’Anjou.

B2B MATCHMAKING
En aquesta ocasió, es van realitzar 230 reunions B2B de 30 minuts durant 6 hores entre 130 empreses de 20 països diferents en VIBE- part de l’exposició de producció vegetal SIVAL a la sala de negocis.
Una plataforma en línia dedicada va estar a disposició dels participants per identificar els  altres participants, i reservar i programar les reunions.
Després de l’esdeveniment, hi va haver bones vibracions entre els participants. Van veure una bona prospecció i es van fer bons contactes. La majoria de les empreses a les que es va preguntar, van estar d’acord en què els resultats dels B2B van anar més enllà de les expectatives.