Participació a la Fira ExpoAgroalimentaria de Guanajuato 2018 – Del 13 al 16 de Novembre 2018

Del 13 al 16 de novembre, FEMAC va acompanyar a 10 empreses en la seva  participació a la Feria Exo Agro Alimentaria de Guanajuato.

Expo Agroalimentària Guanajuato és una fira que se celebra anualment des de 1996 a Irapuato, Guanajuato. Considerada una de les fires més importants de Mèxic, cada any reuneix més de 120.000 assistents en una àrea d’exposició interna i externa de 630.00 m2, on s’allotgen aproximadament 1.300 estands. En aquest esdeveniment participen més de 14 països d’al voltant de el món, la majoria dels quals estan vinculats a el sector de l’agricultura, horticultura i agro industrial – sectors claus en el marc de la fira -.

El clúster FEMAC va coordinar la presència com a expositors de les empreses AMP SPRAYERS, SL, Juscafresa SA, Maquinària Agrícola Solà SL i Vigerm SL. A la Fira van participar altres empreses de l’clúster exposant les seves màquines i proporcionant informació a través dels seus respectius representants, entre elles havien Jympa 1971, SL, Tallers Corbins S.L, Niubo Maquinària Agrícola S.L i Llavors Fitó.

SEMILLAS FITÓ, S.A
JYMPA

TEYME

ITC, SL

NIUBÓ MAQUINÀRIA AGRÍCOLA

AMP SPRAYER, SA

VIGERM, SL

TALLERES CORBINS, SL

JUSCAFRESA, SA