15 de Juliol – Immersió Estatègica de la FEMAC al Hotel Barcelona Golf – San Esteve Sesrovires

El passat 15 de Juliol els membres del clúster ens vàrem reunir de nou per posar-nos nous reptes. La revolució digital ha arribat al camp, i les empreses de la FEMAC no ens podem continuar auto complaent amb el nostre èxit present. Els nous escenaris mundials, i les noves tendències de consum ens marquen un camí ple de reptes i innovacions.

En la jornada vàrem poder gaudir de l’experiència de varis experts:

  • Enric Pedrós – FEMAC

Les noves tendències marquen el camí de la nostra estratègia

Descarrega’t la presentació

  • Gabriel Anzaldi – EURECAT

El Director d’EURECAT ens va explicar alguns bons exemples de com la tecnologia Internet of Things es pot aplicar al sector Industrial i en particular al sector agrícola.

“Avui la tecnologia és accessible i molt més efectiva al mateix temps, però cal aplicar-la si el mercat la demanda. Hem de donar la solució als reptes de la manera adequada”

Descarrega’t la presentació

  • Maribel Martínez de Muguía – Entrenadores de Talento

Què te a veure l’èxit en l’esport d’Elit amb l’èxit empresarial? Compromís, responsabilitat, disciplina, confiança, voler il·lusionar-se, ser perseverant,  gaudir del que fem, són alguns exemples que podem aplicar a la nostra activitat empresarial del dia a dia.

” Liderar no és veure a les persones com són, sino com poden arribar a ser” “Amb responsabilitat i disciplina, l’ordinari es transforma en extraordinari”

www.entrenadoresdetalencto.com

  • Joan Martí – ACCIO

Sabíeu que es pot comprar maquinària agrícola i agroquímics a AMAZON? Heu sentit a parlar de https://www.crunchbase.com ? ..No¿? …doncs escriu farming i veuràs quants resultats d’empreses disruptives en aquest camp .!! et sorprendrà .!!

Descarrega’t la presentació