INTERCLÚSTER AMB EMPRESES DE MATERIALS AVANÇATS – 30 Març 2017

Presentació de Materials Avançats

Taula de Treball 1

Taula de treball 2

Visita a EURECAT-CTM

Els clústers de mitjans de producció agrícola (FEMAC) i de materials avançats (CMAV) han fet el seu primer interclúster conjunt amb l’objectiu de donar a conèixer als membres de la FEMAC tot el que els materials avançats poden oferir a les empreses de maquinària agrícola, com pot ser reduir costos o optimitzar processos, entre d’altres aspectes.

El taller va començar amb la presentació de les empreses de la FEMAC Solteka,VilaSolàTeymeEspiroflex i Jympa del que fabriquen i quines són les necessitats que poden tenir. Posteriorment les empreses fabricants de materials Isovolta,MatriçatsIntech3DEurecatFAE i CPT van explicar tot allò que materials tan diversos com els compòsits, grafens, recobriments ceràmics o els acers AHSS, entre d’altres, poden oferir als fabricants de maquinària agrícola.

Finalitzades les exposicions, es van realitzar dues taules de treball en les quals tots els participants es van trobar i explorar possibles oportunitats de col·laboració comercial i tecnològiques entre les seves empreses i es van aproximar els materials a les necessitats concretes dels participants.

La jornada va finalitzar amb una visita a les instal·lacions d’EURECAT-CTM,  on va tenir lloc la sessió, que va presentar les línies de treball que té en el camp dels materials.