LA FEMAC ORGANITZA UNA MISSIÓ EMPRESARIAL ALS EEUU – del 14 al 17 Febrer

World AG Expo

L’agricultura als Estats Units és una de les activitats econòmiques més importants i país és exportador net d’aliments. A Califòrnia, la sexta economia mundial en termes de PIB, l’agricultura, tot i que es troba en la darrera posició en valors agregats de producció,   és un dels estats dels EEUU on obté una major valor afegit.

A més a Califòrnia es coneguda pels seus avenços en aplicació de noves tecnologies a l’agricultura, i en particular el sector viticultor és un dels més tecnificats d’arreu del Món.

El propòsit d’aquest missió empresarial era conèixer de primera ma les últimes novetats en el món agrícola, i contactar a la vegada amb potencials distribuïdor d’equips i productes agrícoles per a l’Estat de Califòrnia.

Aquesta missió  va comptar amb la participació de varies empreses del sector, entre les quals hi havia TEYME TECNOLOGÍA AGRÍCOLA, SL , SOLTEKA NEW SL,  AMP SPRAYER, SL , i ITC, SL que comptava amb  un estand a la Fira WORLD AG EXPO  juntament amb el seu distribuïdor.

Durant la Missió es van mantenir reunions amb el  Fresno County Ecomomic  Development corporation, el US  Department of  Service i amb  el Fresno/Clovis Convention & Visitors Bureau, ademés d’entrevistes comercials amb potencials clients.