La FEMAC participa al 25è aniversari de la Política de Clústers a Catalunya

FOTO PRESIDENTS

ENRIC PEDRÓS

Enric Pedrós. Cluster Manager de FEMAC

El dijous dia 8 de juny es va celebrar l’acte commemoratiu d’aquest 25 aniversari presidit per Carles Puigdemont i acompanyat pel conseller Jordi Baiget al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Una jornada en què van formar part empreses, centres tecnològics, universitats, clústers mànagers i associacions que formen part de l’entorn dels clústers al nostre país.

Enric Pedrós, clúster mànager de la FEMAC, va contribuir amb el seu conferència sobre com els clústers han contribuït notablement a la millora de la competitivitat de moltes empreses.

En el transcurs de l’acte es va poder rememorar el desenvolupament d’aquesta política de clústers a Catalunya des del seu naixement el 1992 fins a l’actualitat, una iniciativa pionera a nivell mundial que s’ha anat consolidant progressivament durant els últims 25 anys. L’acte també va poder comptar amb la participació del president del Clúster Packaging, Artur Costa.

Finalment, el president es va mostrar convençut que la política de clústers tindrà continuïtat gràcies al compromís absolut per part de la Generalitat i els clústers catalans.