A través d’Experiències Educatives úniques, GoingDigital ajuda a executius a entendre l’impacte de la transformació digital, visualitzar el potencial en les seves empreses i identificar tecnologies i innovacions rellevants per liderar el canvi. GoingDigital és una comunitat on els professionals poden adquirir els coneixements, la visió transversal i les connexions per transformar digitalment les seves organitzacions.

La FEMAC i Going Digital en col·laboració amb ACCIÓ, van organitzar un workshop de dues sessions, la primera de les quals va tenir lloc a Lleida, el 21 de febrer, i en on es va abordar les tendències actuals i quines oportunitats digitals ofereixen per al sector dels mitjans de Producció Agrícola. També vam tenir l’oportunitat de compartir casos d’èxit per conèixer de primera mà com empreses del sector han abordat la seva transformació, quins han estat els seus reptes i solucions. Entre els speakers comptavem amb la participació del Xavier Corbella de l’empresa ITC, SL que ens va explicar el cas dús del seu sistema de fertirigació per a una explotació de nabius a la República de Sud-àfrica. En Ricardo Olalla de la firma BOSCH Gmbh,  va explicar els seus projectes de nous productes per aplicació en l’agricultura de precisió , con el seu sensor d’aigua amb APP inclosa. En Rubén Arce, cap d’Innovació  dels Cellers Matamorrera, va fer una repás de la gran quantitat de tecnològies que apliquen en el seu dia a dia, de la gestió d eles finques fins als Cellers. En Diego Matheu de Talent Republic, especilista en Talent, ens va ajudar a identificar els prefils professionals necessaris per a du a terme una trasnformació digital, i en Gabriel Anzaldi Director d’EURECAT Lleida, ens va introduir en el Món de digitalització en una agricultura Global. L’ Elisabeth Sanjuan de l’empresa “a pice of peu”, va abordar-ho des d’un punta de vista dels nous Models de negoci.

El 26 de febrer es va realitzar una visita guiada pels estands del Mobile World Congress 2019 sobre una selecció de les empreses que ofereixen les solucions més innovadores en Agricultura 4.0.