Missió Comercial Inversa – 22 i 23 d’Octubre 2018

El passat 23 d’octubre, la FEMAC en col·laboració amb ACCIÓ van rebre a la seu del clúster – a Lleida – la visita de diferents distribuïdors i importadors relacionats amb el sector agrícola i de procedències ben diverses (Azerbaidjan, Romania, Rússia, Turquia i el Perú). Diverses empreses catalanes de diferents sectors, entre els quals destaquen maquinària agrícola, llavors, agritech…, van tenir l’oportunitat d’interaccionar amb els mateixos durant la dinàmica de les reunions B2B amb l’objectiu de crear vincles comercials i empresarials.

Les activitats de la missió inversa van transcorre al llarg de dos dies a les ciutats de Barcelona i Lleida, on les empreses locals van aprofitar per establir contactes amb els importadors visitants. El tercer dia es va dedicar a visites individuals per part de les importadors a les empreses catalanes d’interès.

El balanç de la jornada ha estat positiu per ambdues parts. De fet, alguns dels participants han mostrat interès en establir trobades individuals un cop finalitzada la dinàmica de la immersió inversa per tal de poder aprofundir més en determinats aspectes.