Taller de Cooperació empresarial en el sector de les tecnologies agrícoles.

El 13 de Desembre va tenir lloc un Taller de Cooperació, en un format pràctic destinat a fomentar i capacitar els seus participants en  coneixements i eines per a la cerca dels socis ideals, en el disseny d’una estratègia en grup i en la formalització d’un acord de cooperació,  amb l’objectiu de dominar les eines i adquirir els coneixements per a la creació de projectes de cooperació empresarial internacional en l’entorn de les tecnologies agrícoles.

La  formació va incloure  sessions dinamitzades de networking entre els 18 participants de diferents empreses del sector dels mitjans de producció agrícola i start-ups.   

Aquest taller es va organitzar en col·laboració amb ACCIÓ en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i la consultora ALTRIUM , amb en Jordi Martí com a dinamitzador i especialista en cooperació empresarial. 

Com a resultat, es van definir tres possibles projectes : ASPERLINE (Un sistema de reg intel·ligent ), VEIA ( Un vehícle autònom contra incendis ), i un sistema intel·ligent de dosificació per a arbres fruiters.