VIRKAR GROUP

C/Alemanya, 41
08700 Igualada. BARCELONA
Tel. (+34) 686 79 38 40
E-mail: xavi@talleresribarcar.com

Com va sorgir VIRKAR?

Va sorgir de la necessitat d’un dels socis en tenir una sembradora que complís les seves expectatives i que no es trobava en el mercat. Es van ajuntar tres joves emprenedors: un pagès, un mecànic i un enginyer, iniciant així el que avui és Virkar.

D’aquesta manera es va constituir un equip perfectament complementat i amb molt aire fresc que aportar al sector on en els últims 40 anys no hi ha hagut cares noves a nivell nacional.

Quina és la seva filosofia?

La filosofia de Virkar es basa en escoltar a l’agricultor per crear màquines d’alta qualitat i fiabilitat, sempre conservant la facilitat de maneig i un alt grau d’innovació.

El nivell d’exigència i la implicació fins al més mínim detall és altíssima, sent conscients que al final pot sortir un producte d’altes prestacions d’una gamma no assumible per a tots els públics, però amb bona acollida en el sector professional d’alt nivell, on els costos operatius, l’eficiència i resultat final tenen molt de pes.

Abans de treure un producte al mercat, en la seva fase de disseny, s’avalua de manera que si no es pot millorar el que ja existeix no té sentit per a nosaltres.

 

VIRKAR