World AG Expo de Tulare, CA

    Del 10 al 13 de febrer del 2020

8 empreses de la FEMAC participen en aquesta iniciativa

AMP SPRAYER, SL, ARVIPO, DASA ELFER, SL, BIOVERT, SA, ITC, SL, ARCUSIN, S.A, TEYME TECNOLOGIA AGRICOLA SL, SEMILLAS FITO, S.A

La exposició agrícola anual més gran dels EEUU  es va tancar el dijous 13 de febrer i va comptar amb 1.442 expositors amb 2.6 milions de metres quadrats d’espai expositiu. L’espectacle de tres dies va acollir 106.357 assistents que representaven 46 estats, el districte de Colúmbia i 56 països.

 Els assistents van venir de tot el món per fer una xarxa i conèixer els nous equips, serveis i tecnologia per a agències mundials. Durant tres dies es van celebrar més de 130 seminaris, demostracions i tallers educatius i van tractar diversos temes que van des del reg fins al cànem, la ramaderia i el comerç internacional.

El president de la Federació de la Agència de la Granja Americana, Zippy Duvall, va iniciar la jornada d’inauguració amb un discurs ben rebut i va fer un recorregut per la seva primera World Ag Expo® que es va centrar en la tecnologia, el sabor internacional del programa, el cànem i la lleteria.

Altres atraccions populars del World Ag Expo® 2020 inclouen les àrees Ride & Drive, vi i formatge i el pavelló de demostracions.

El 2021 World Ag Expo® se celebrarà del 9 al 11 de febrer.