COMERCIAL QUÍMICA MASSÓ, S.A.

COMERCIAL QUÍMICA MASSÓ, S.A.

COMERCIAL QUIMICA MASSO, SL

Viladomat 321, 5ª planta
08029 Barcelona SPAIN
Tel +34 934 952 500
Fax +34 934 952 502
Email: azaragoza@cqmasso.com 

Els orígens de l’empresa es remunten a 1885 quan Ramon Massó Marcer, va deixar el seu poble natal de Sant Pere de Ribes, per fundar a Barcelona un negoci dedicat a la química, concretament als colorants per la indústria tèxtil. El seu fill Joan Massó Soler, es va incorporar al negoci i li va dedicar tota la seva vida fins a 1975.
A partir de 1960 i fundada per José Luis i Juan Antonio Massó Tarruella, es va crear la nova companyia COMERCIAL QUÍMICA MASSÓ, SA ampliant el camp d’acció a diversos sectors industrials.
L’empresa, per tant, va celebrar les seves noces d’or en l’any 2010 i ha continuat desenvolupant el seu negoci de representació i productes propis cada vegada en més sectors i països, sempre amb la seva filosofia d’independència, solidesa, reinversió i formant equips de persones capaces d’afrontar el futur.

En els últims anys, la Divisió Agro de COMERCIAL QUÍMICA MASSÓ, SA ha aconseguit ocupar una posició destacada en els principals mercats del sud d’Europa. Això ha estat possible gràcies a la confiança que dipositen els seus clients, a la reconeguda eficàcia dels seus productes, a la qualitat de les formulacions.
Gràcies a un profund coneixement dels cultius de l’àrea Mediterrània aquesta experimentant i desenvolupant de forma contínua diverses matèries actives noves de diferents classes: fungicides, insecticides, herbicides, etc. Tant procedents de síntesi química, com d’origen biològic que s’adapten perfectament a les noves exigències en matèria mediambiental, ecotoxicològica i de seguretat i higiene alimentària, requerides per al seu registre en els Països de la Comunitat Europea

MASSO

MASSO