SEMILLAS FITO, SA

SEMILLAS FITÓ, S.A.


Crer Selva de Mar, 111
08019 Barcelona, Barcelonés
Tel. (+34) 933 03 63 60
E-mail: erocai@semillasfito.com

Semillas Fitó is a Spanish multinational company, founded in 1880 in Sant Martí de Provençals, Barcelona. In these more than 130 years it has gone from being a small company then to becoming one of the leading multinationals in the sector of the genetic improvement, production and distribution of seeds of species of agricultural and horticultural plants.

It is a company that has been able to grow and meet the challenge of internationalization. The key to this growth has been its commitment to R&D, which receives an investment of more than 15% of its annual turnover.

It currently has eight subsidiaries and 65% of its turnover is export, with sales in more than 70 different countries, a clear reference in the markets of the Mediterranean and South America, and has 5 subsidiaries and a direct presence in 10 other countries.

Many of these centers have their own offices, research center, test fields and hundreds of collaborating farmers to improve and adapt each seed in each zone and climate.

SEMILLAS FITO, SA

Selva de Mar 111
08019 Barcelona – España
Tel.: +34 93 303 63 60
Fax: +34 93 303 63 73
info@semillasfito.com

SEMILLAS EL SOLC, SL

SEMILLAS EL SOLC, S.L.

N 240 Km 114,5
25050 Almacelles
Lleida (Spain)
Telf. +34 973 740 311
E-mail:gerencia@elsolc.es
Contacte: Anna Martí Pedrós

Semillas el Solc SL, empresa fundada el 1976 a la Vall de l’Ebre, va aprofitar inicialment aquesta ubicació privilegiada per erigir-se com una empresa líder en desenvolupament, producció i comercialització de llavors farratgeres. Fruit del compromís amb el territori i els seus valors, així com un ampli coneixement tècnic, ha aconseguit que les seves varietats pròpies la posicionin en el mercat nacional i internacional com el referent en llavors farratgeres.

Tot i que la vocació inicial de l’empresa es va centrar en el sector farratger, el pas del temps i el domini tècnic aconseguit ha permès a Llavors el Solc diversificar la seva oferta de serveis i productes, no només focalitzant-se en el sector farratger i atendre de forma eficaç a altres sectors del mercat.
Qualitat i servei personalitzat, el tàndem perfecte de Llavors el Solc. Donar resposta i assessorar els clients per garantir el millor resultat és la nostra raó de ser. L’atenció personalitzada i el coneixement de l’entorn són el nostre avantatge competitiu i ens confereixen la fortalesa necessària per créixer de forma sostinguda en el mercat nacional i internacional.

SEMILLAS EL SOLC