ABF

ABF

APLICACIONES BIOLÓGICAS Y FUNCIONALES S.L.

Ctra. Nacional II, Km 706,5
17457 Riudellots de la Selva
Girona (Spain)
Contacto: Mrs. Vanesa Nogales 
Telf. +34 972 478 250
Email: vnogales@abfhome.com 

Som fabricants de fertilitzants orgànics i organominerals d’alta qualitat per al cultiu d’hortalisses i arbres fruiters, viverisme, espais verds i agricultura en general. Creiem en els processos de transformació naturals i per això oferim productes altament tecnificats, agronómicamente contrastats i totalment sostenibles. Apostem per una agricultura ecològica.

APLICACIONES BIOLÓGICAS Y FUNCIONALES SL

AEROFORDRON

AEROFORDRON

AEROFORDRON ENTREPRISE, SL

Partida Caparrella 97
25192 Lleida
Telf. + 34 645240859
Email: eibanez@aerofordron.com 

Contact: Mr. Eduard Ibáñez Salinas

AEROFOR ens dediquem a integrar la tecnologia dron PRÁCTICA en el sector agrícola. Per a que els agricultors puguin incorporar la tecnologia dron en el seu dia a dia, i sobretot en les aplicacions de fitosanitaris. Oferim un servei 360º, que integra la distribució de Drons per a l’aplicació de fitosanitaris, i una  formació homologada per AESA i pel Ministeri d’Agricultura en Pilot de Dron, Pilot aplicador i Qualificat de fitosanitaris, AEROFOR ofereix també un serveis de gestoria i administració de permisos, assegurançes, i assessoria legal i operacional.

 

AEROFORDRON ENTREPRISE, SL

AF IRRIGACIÓN, S.L.

AF IRRIGACIÓN, S.L.

AF IRRIGACIÓN, S.L.

CALLE LES ROSES, 13
25110 ALPICAT (Lérida)
Tel. 0034 93 868 00 60
E-mail: admin@afirrigacion.com

AF IRRIGATION SL és una empresa jove de recent creació que uneix l’experiència de més de 30 anys en el sector del reg a l’afany per l’ús responsable de l’aigua.

Dedicada a la fabricació d’aspersors d’alta qualitat i d’excel·lent rendiment per al reg en AGRICULTURA, JARDINERIA I GRANS SUPERFÍCIES, donant continuïtat a la marca RC i RC FARM.

En el disseny i fabricació de aspersors s’utilitzen les més altes tecnologies, materials de gran qualitat que al costat del nostre departament de R + D + I. s’aconsegueix un compromís amb la innovació, qualitat i servei per al mercat nacional i internacional.

AF IRRIGATION  compta amb una xarxa de distribució internacional que cobreix els 5 continents.

AF IRRIGACION

Agrobit_cat

Agrobit_cat

BIT INTELLITECH SL

C/ Pallars, 193
08005 Barcelona
Telf. + 34 678261641
Email: cbalussi@agrobit.com

Contacte: Mrs. Carla Balussi

Agrobit smartfarm és una plataforma d’agricultura sostenible i traçabilitat amb gestió analítica i intel·ligència artificial, dirigida a incrementar la producció, minimitzar riscos, reduir l’impacte ambiental i assegurar la qualitat dels aliments. Fent focus en quatre pilars tecnològics: Planificació intel·ligent basant-se recomanacions i tendències. Monitorització dia a dia i alertes per anomalidades usant tecnologia satelital i pronòstics. Gestió de tasques compartint dades entre persones i màquines. Traçabilitat garantida amb tecnologia per assegurar origen i qualitat dels aliments.

BIT INTELLITECH, SL

AGROPIXEL, S.L.

AGROPIXEL, S.L.

AGROPIXEL, S.L.

Avda. de las Bodegas, 3
Lleida, 25111
Telf. +34 973 25 92 61 +34 610 48 68 09
Email: info@agropixel.com

AGROPIXEL, SL es una empresa de serveis dedicada a la millora productiva, l’optimització d’inputs, la planificació de la producció i de la qualitat en el sector de l’agricultura.

AGROPIXEL treballa amb la gestió de la variabilitat per millorar la productivitat i aconseguir un producte de qualitat per ser competitius al mercat global, seguint criteris de rendibilitat econòmica i de sostenibilitat mediambiental.

AgroPixel acompanya a l’empresari, tècnic i propietaris per passar de la visió de parcel·la com a unitat productiva indissoluble a tenir una visió de la parcel·la com diverses zones de maneig diferencial, que requereixen diferents tractaments.

AGROPIXEL