Agrobit_cat

BIT INTELLITECH SL

C/ Pallars, 193
08005 Barcelona
Telf. + 34 678261641
Email: cbalussi@agrobit.com

Contacte: Mrs. Carla Balussi

Agrobit smartfarm és una plataforma d’agricultura sostenible i traçabilitat amb gestió analítica i intel·ligència artificial, dirigida a incrementar la producció, minimitzar riscos, reduir l’impacte ambiental i assegurar la qualitat dels aliments. Fent focus en quatre pilars tecnològics: Planificació intel·ligent basant-se recomanacions i tendències. Monitorització dia a dia i alertes per anomalidades usant tecnologia satelital i pronòstics. Gestió de tasques compartint dades entre persones i màquines. Traçabilitat garantida amb tecnologia per assegurar origen i qualitat dels aliments.

BIT INTELLITECH, SL

AGROPIXEL, S.L.

AGROPIXEL, S.L.

Avda. de las Bodegas, 3
Lleida, 25111
Telf. +34 973 25 92 61 +34 610 48 68 09
Email: info@agropixel.com

AGROPIXEL, SL es una empresa de serveis dedicada a la millora productiva, l’optimització d’inputs, la planificació de la producció i de la qualitat en el sector de l’agricultura.

AGROPIXEL treballa amb la gestió de la variabilitat per millorar la productivitat i aconseguir un producte de qualitat per ser competitius al mercat global, seguint criteris de rendibilitat econòmica i de sostenibilitat mediambiental.

AgroPixel acompanya a l’empresari, tècnic i propietaris per passar de la visió de parcel·la com a unitat productiva indissoluble a tenir una visió de la parcel·la com diverses zones de maneig diferencial, que requereixen diferents tractaments.

AGROPIXEL

agrosuit

VUNKERS IT EXPERTS, SLU

C/ Balaguer, 7
25676  Térmens
Telf. + 34 973 101 111
Email:  emarques@vunkers.com 

Contact: Mrs. Elena Marques

Vunkers IT Experts aporta solucions que donen resposta a necessitats tecnològiques de diversos sectors i àmbits professionals.

L’aposta en I+D+i pel desenvolupament de nous projectes i tecnologies dona com a resultat solucions com Agrosuite. Una plataforma exclusiva per a professionals del camp, que permet gestionar i analitzar els vostres terrenys d’una forma fàcil i senzilla.

Agrosuite és una eina que utilitza l’enginyeria de software amb IoT (Internet de les coses) portant les vostres collites al següent nivell de seguretat. Disposa de mòdul climàtic i de mòdul de reg, proporcionant seguiment a temps real i un històric de dades. Un instrument que permet cuidar del vostre camp remotament i a temps real les 24 h. 356 dies l’any, sense necessitat de desplaçament.

Funcionalitats destacades:

  • Digitalitzeu i automatitzeu els vostres camps
  • Optimitzeu el vostre dia de treball
  • Actueu en el millor moment
  • Protegiu els vostres cultius contra gelades i malalties
  • Avís d’alarma per temperatura, pluja i força del vent

VUNKERS IT EXPERTS, SLU

AKIS

AKIS INTERNATIONAL

c/ Dr. Robert , 33
25171 Albatàrrec (Lleida)
Telf. + 34 660 010 668
Email: v.falguera@akisinternational.com

Contact: Mr. Víctor Falguera

Empresa dedicada a l’assessorament agrari independent, a la formació i a la realització de projectes de I + D per a empreses del sector agroalimentari.

AKIS International proporciona serveis de formació a empreses i organitzacions. Dissenyem i realitzem sessions de formació en institucions de recerca i / o cursos tècnics per a empreses agrícoles i entitats de formació. Les sessions per a grups d’investigació se centren en noves…

AKIS Irrigation és la primera app de recomanació de regs per a dispositius mòbils (iOS i Android) del món, també disponible a la web. El sistema disposa d’un potent model de predicció de les necessitats hídriques dels cultius, desenvolupat pels nostres enginyers i investigadors

Akis International

ALTERITY_CAT

ALTERITY GLOBAL

Altos Hornos de Vizcaya
Hiribidea 33, 48901 Barakaldo
Telf. + 34 944 374 922
Email: jsafont@alterityglobal.com

Contact: Mr. Xavier Safont

Alterity és una planta industrial de fabricació de bateries de liti especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de bateries per a maquinària industrial i vehicles elèctrics lleugers.

La missió de l’empresa és fabricar bateries adaptades a les necessitats dels seus clients pensant en allargar la seva vida útil.

L’estratègia de Alterity se centra en solucionar un problema futur i vital en la gestió dels residus generats per la utilització de bateries de liti. Per a això, Alterity desenvolupa tots els seus sistemes de bateries amb una perspectiva d’economia circular, assegurant que el cicle de vida de la bateria sigui el més eficient per a cada cas. I amb l’objectiu de poder atorgar una 2a vida de manera senzilla.

Alterity Global