ABF

ABF

APLICACIONES BIOLÓGICAS Y FUNCIONALES S.L.

Ctra. Nacional II, Km 706,5
17457 Riudellots de la Selva
Girona (Spain)
Contacto: Mrs. Vanesa Nogales 
Telf. +34 972 478 250
Email: vnogales@abfhome.com 

Som fabricants de fertilitzants orgànics i organominerals d’alta qualitat per al cultiu d’hortalisses i arbres fruiters, viverisme, espais verds i agricultura en general. Creiem en els processos de transformació naturals i per això oferim productes altament tecnificats, agronómicamente contrastats i totalment sostenibles. Apostem per una agricultura ecològica.

APLICACIONES BIOLÓGICAS Y FUNCIONALES SL

AEROFORDRON

AEROFORDRON

AEROFORDRON ENTREPRISE, SL

Partida Caparrella 97
25192 Lleida
Telf. + 34 645240859
Email: eibanez@aerofordron.com 

Contact: Mr. Eduard Ibáñez Salinas

AEROFOR ens dediquem a integrar la tecnologia dron PRÁCTICA en el sector agrícola. Per a que els agricultors puguin incorporar la tecnologia dron en el seu dia a dia, i sobretot en les aplicacions de fitosanitaris. Oferim un servei 360º, que integra la distribució de Drons per a l’aplicació de fitosanitaris, i una  formació homologada per AESA i pel Ministeri d’Agricultura en Pilot de Dron, Pilot aplicador i Qualificat de fitosanitaris, AEROFOR ofereix també un serveis de gestoria i administració de permisos, assegurançes, i assessoria legal i operacional.

 

AEROFORDRON ENTREPRISE, SL

Agrobit_cat

Agrobit_cat

BIT INTELLITECH SL

C/ Pallars, 193
08005 Barcelona
Telf. + 34 678261641
Email: cbalussi@agrobit.com

Contacte: Mrs. Carla Balussi

Agrobit smartfarm és una plataforma d’agricultura sostenible i traçabilitat amb gestió analítica i intel·ligència artificial, dirigida a incrementar la producció, minimitzar riscos, reduir l’impacte ambiental i assegurar la qualitat dels aliments. Fent focus en quatre pilars tecnològics: Planificació intel·ligent basant-se recomanacions i tendències. Monitorització dia a dia i alertes per anomalidades usant tecnologia satelital i pronòstics. Gestió de tasques compartint dades entre persones i màquines. Traçabilitat garantida amb tecnologia per assegurar origen i qualitat dels aliments.

BIT INTELLITECH, SL

AGROPIXEL, S.L.

AGROPIXEL, S.L.

AGROPIXEL, S.L.

Avda. de las Bodegas, 3
Lleida, 25111
Telf. +34 973 25 92 61 +34 610 48 68 09
Email: info@agropixel.com

AGROPIXEL, SL es una empresa de serveis dedicada a la millora productiva, l’optimització d’inputs, la planificació de la producció i de la qualitat en el sector de l’agricultura.

AGROPIXEL treballa amb la gestió de la variabilitat per millorar la productivitat i aconseguir un producte de qualitat per ser competitius al mercat global, seguint criteris de rendibilitat econòmica i de sostenibilitat mediambiental.

AgroPixel acompanya a l’empresari, tècnic i propietaris per passar de la visió de parcel·la com a unitat productiva indissoluble a tenir una visió de la parcel·la com diverses zones de maneig diferencial, que requereixen diferents tractaments.

AGROPIXEL

agrosuit

agrosuit

VUNKERS IT EXPERTS, SLU

C/ Balaguer, 7
25676  Térmens
Telf. + 34 973 101 111
Email:  emarques@vunkers.com 

Contact: Mrs. Elena Marques

Vunkers IT Experts aporta solucions que donen resposta a necessitats tecnològiques de diversos sectors i àmbits professionals.

L’aposta en I+D+i pel desenvolupament de nous projectes i tecnologies dona com a resultat solucions com Agrosuite. Una plataforma exclusiva per a professionals del camp, que permet gestionar i analitzar els vostres terrenys d’una forma fàcil i senzilla.

Agrosuite és una eina que utilitza l’enginyeria de software amb IoT (Internet de les coses) portant les vostres collites al següent nivell de seguretat. Disposa de mòdul climàtic i de mòdul de reg, proporcionant seguiment a temps real i un històric de dades. Un instrument que permet cuidar del vostre camp remotament i a temps real les 24 h. 356 dies l’any, sense necessitat de desplaçament.

Funcionalitats destacades:

  • Digitalitzeu i automatitzeu els vostres camps
  • Optimitzeu el vostre dia de treball
  • Actueu en el millor moment
  • Protegiu els vostres cultius contra gelades i malalties
  • Avís d’alarma per temperatura, pluja i força del vent

VUNKERS IT EXPERTS, SLU