AMP SPRAYER, S.L.

AMP SPRAYER, S.L.

AMP SPRAYERS, S.L.

Av. la Crosa s/n.
17185 Vilobí d’Onyar-GIRONA
Tel. (+34) 972 47 41 37
Fax. (+34) 972 47 32 29
E-mail: comercial@ampsprayers.com

Som una empresa familiar fundada l’any 1993 dedicada al món agrícola. Estem especialitzats en la maquinària de protecció de cultius i per a aplicacions d’adobs líquids, tant en cultius baixos com arbres i vinyes.

La nostra oferta va des de petits polvoritzadors per a vehicles ATV (quads), fins a grans màquines arrossegades de 6.000 litres de capacitat, passant per màquines sospeses, equips per Land-Rover, Unimog, petits vehicles per a camps de golf, equips per a màquines recol·lectores de farratge, atomitzadors, canyons, etc. Amb barres de tractament de fins a 28 metres d’amplada, construïdes amb acers especials i/o acer inoxidable.

Som distribuïdors de components de primeres marques mundials d’aquest sector, equips GPS, autoguiat, bombes, regulacions, etc.

AMP SPRAYER

ARCUSIN, S.A.

ARCUSIN, S.A.

ARCUSIN, S.A.

Pol.Industrial Pla d’Urgell
Avda. Merlet, 8
25245 Vila-Sana. LLEIDA
Tel. (+34) 973 71 28 55/696 98 29 10
Fax. (+34) 973 60 42 57
E-mail: arcusin@arcusin.com

Arcusin S.A. és una empresa que forma part d’un grup empresarial d’origen familiar relacionat en gran mesura amb l’explotació agrícola.

A Arcusin investiguem, desenvolupem i fabriquem maquinaria agrícola especialitzada. El nostre objectiu és oferir al sector solucions pràctiques que redueixin els costos de les manipulacions no productives i augmentin l’eficiència dels productors.

Més de quaranta anys en la fabricació de maquinaria agrícola especialitzada i més d’un segle de tradició familiar en el món de l’agricultura ens avalen.

El nostre equip humà, el gran valor de la nostra empresa, ens permet garantir el bon funcionament dels nostres equips, oferint servei postvendaassistència tècnicaatenció telefònica personalitzada i enviament de recanvisTots els nostres serveis estan disponibles allà on es necessitin.

Arcusin és també una filosofia de treball en la que preval la qualitat i el bon fer per damunt de tot. Es basa en la responsabilitat compartida, el treball coordinat d’equip i el compromís de cada un dels seus membres. Totes i cadascuna de les seccions de la cadena són imprescindibles per al bon funcionament de l’engranatge de l’empresa.

La nostra gran satisfacció és la bona reputació de la que gaudim entre els nostres clients que ens exigeixen i ajuden a millorar, innovar i reinventar-nos dia rere dia per anar un pas per davant del mercat.

Des d ’Arcusin intentem compartir i fer partícips d’aquesta filosofia tots els nostres col·laboradors i per extensió els nostres clients.

arcusin

TALLERES CORBINS, S.L.

TALLERES CORBINS, S.L.

TALLERES CORBINS, S.L.

Plaça Sardana, 1
25137 Corbins. LLEIDA
Tel. (+34) 973 19 02 00
Fax. (+34) 973 19 04 77
E-mail: info@tallerescorbins.com

Empresa fundada l’any 1977, dedicada en un principi a la venda i reparació de maquinària agrícola, però gràcies a l’ objectiu de superació i d’acord amb les necessitats del mercat existents en aquells moments, es va començar a fabricar els primers compressors de poda i elevadors hidràulics i, posteriorment, altres estris per a la fruticultura i vinya.Actualment l’empresa disposa d’una extensa gamma de maquinària per satisfer totes les exigències del sector, a més d’unes àmplies i actualitzades instal•lacions, per oferir un servei de qualitat en la fabricació, venda i postvenda als nostres clients.Gràcies a una contínua innovació i millora en la tecnologia dels nostres productes, en els últims anys l’empresa es troba en una línia d’expansió nacional i internacional.

TALLERES COMPAR

JUSCAFRESA, S.A.

JUSCAFRESA, S.A.

JUSCAFRESA, S.A.

Avda. Saus, 16
17465 Camallera. GIRONA
Tel. (+34) 972 79 40 00
Fax. (+34) 972 79 44 84
E-mail: info@juscafresa.com

JUSCAFRESA és una empresa dedicada des de 1960 a la fabricació de maquinària agrícola: remolcs escampadors de fems, remolcs segadors autocarregadors de farratge, remolcs picadors de farratge i remolcs basculants; podent-se afirmar que en l’actualitat disposem d’una extensa gamma única en el seu gènere per la seva qualitat i la seva diversitat el que assegura poder cobrir totes les aplicacions possibles i respondre a les necessitats i exigències de tots els agricultors al trobar el model millor adaptat a les seves explotacions.

JUSCAFRESA