Per a una agricultura global i sostenible

CREEM XARXA

La FEMAC lidera una extensa xarxa de relacions de confiança , on els seus socis poden connectar-se amb altres empreses i entitats mitjançant activitats de networking.

REFORÇ ESTRATÈGIC

La FEMAC buscar enfortir el sector català dels medis de producció agrícola mitjançant l’anàlisi del sector i la unió de totes les seves sensibilitats.

INTERNACIONALITZACIÓ

Una eina per ampliar el focus del negoci a través de la relació del Clúster amb les principals entitats econòmiques i socials, així com les xarxes de clústers d’àmbit català, espanyol i internacional.

PROJECTES D'INNOVACIÓ

Un vehicle per captar fons públics, per a la posada en marxa de nous projectes i noves idees, i aprofundir en les relacions entre els principals Centres Tecnològics del País.

DIÀLEG

Un espai de diàleg, entre els principals actors, que integra la diversitat del sector dels Medis de Producció Agrícola.

PARTICIPACIÓ CONJUNTA

Sessions específiques d‘immersions estratègiques, formació especialitzada, Grups de Treball, workshops, etc..

LA NOSTRA APOSTA

” Desenvolupar i posar en marxa projectes que combinin les possibilitats i la visió de les empreses fabricants dels medis de producció agrícola i els diferents agents que el conformen la seva cadena de valor. “

SOCIS

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem

ESTRATEGIA

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

BLOG

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus

CONTACTE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit

PER A UNA AGRICULTURA GLOBAL I SOSTENIBLE

FEMAC i el Clúster dels Medis de Producció a Catalunya assumeixen com a propi el repte de contribuir a una agricultura global i més sostenible, creant un entorn i un futur més competitiu per a les empreses i institucions que conformen el clúster, a través de la Innovació, la Internacionalització i la Cooperació.

Convertir-se en un ecosistema Innovador que ajudi a les seves empreses i membres a treballar conjuntament per identificar aquelles solucions innovadores i sostenibles perquè responguin als grans reptes de la nostra societat.

VISIÓ

Permetre i facilitar el procés de creació de Projectes i Acords de Col·laboració entre elsmembres del Clúster que permetin la recerca de solucions sostenibles per a una agricultura Global.

MISSIÓ