8

SEMILLAS EL SOLC, S.L.

 N 240 Km 114,5
25050 Almacelles
Lleida (Spain)
Telf. +34 973 740 311
E-mail:gerencia@elsolc.es
Contacte: Anna Martí Pedrós

Semillas el Solc SL, empresa fundada el 1976 a la Vall de l’Ebre, va aprofitar inicialment aquesta ubicació privilegiada per erigir-se com una empresa líder en desenvolupament, producció i comercialització de llavors farratgeres. Fruit del compromís amb el territori i els seus valors, així com un ampli coneixement tècnic, ha aconseguit que les seves varietats pròpies la posicionin en el mercat nacional i internacional com el referent en llavors farratgeres.
Tot i que la vocació inicial de l’empresa es va centrar en el sector farratger, el pas del temps i el domini tècnic aconseguit ha permès a Llavors el Solc diversificar la seva oferta de serveis i productes, no només focalitzant-se en el sector farratger i atendre de forma eficaç a altres sectors del mercat.
Qualitat i servei personalitzat, el tàndem perfecte de Llavors el Solc. Donar resposta i assessorar els clients per garantir el millor resultat és la nostra raó de ser. L’atenció personalitzada i el coneixement de l’entorn són el nostre avantatge competitiu i ens confereixen la fortalesa necessària per créixer de forma sostinguda en el mercat nacional i internacional.

SEMILLAS EL SOLC