8

SEMILLES FITÓ, S.A.

SEMILLES FITÓ, SA
Crer Selva de Mar, 111
08019 Barcelona, Barcelonés
Tel. (+34) 933 03 63 60
E-mail: erocai@semillasfito.com
http://www.semillasfito.com/

Llavors Fitó és una empresa multinacional espanyola, fundada el 1880 a Sant Martí de Provençals, Barcelona. En aquests més de 130 anys ha passat de ser una petita empresa de llavors a convertir-se en una de les multinacionals líders en el sector de la millora genètica, producció i distribució de llavors d’espècies de plantes agrícoles i hortícoles.

És una companyia que ha sabut créixer i afrontar el repte de la internacionalització.La clau d’aquest creixement ha estat la seva aposta per la I + D i que rep una inversió de més del 15% de la seva facturació anual.

Actualment compta amb vuit filials i el 65% de la seva facturació correspon a l’exportació, amb vendes en més de 70 països.És un clar referent en els mercats de la Mediterrània i de Sud-amèrica i compta amb 5 filials i presència directa en altres 10 països. Bona part d’aquests centres compten amb oficines pròpies, centre d’investigació, camps d’assaig i centenars d’agricultors col·laboradors per millorar i adaptar cada llavor a cada zona i climatologia.

arcusin