SOSTENIBILITAT

La Sostenibilitat és un dels eixos principals de la nova Estratègia 2020-2023 de la FEMAC, i que té com a principal objectiu aportar valor  al medi ambient, la societat i l’economia.

El Repte

Les empreses aconsegueixen l’èxit a llarg termini quan els seus productes i solucions tecnològiques aporten valor al medi ambient, la societat i l’economia. En la FEMAC volem convertir-nos en l’espai de referència en el qual els nostres membres puguin abordar els reptes i definir les solucions en matèria de sostenibilitat i incrementar la rellevància de la sostenibilitat en els seus processos de presa de decisions i en els seus models de negoci. Així es garanteix l’èxit a llarg termini e les empreses del Clúster, i es creen noves oportunitats de negoci.

 

Qui?

Dirigit per  empresaris i persones tractores del sector de la Maquinària i els Mitjans de Producció agrícola que vulguin compartir i ajudar a definir una Estratègia de Sostenibilitat  dins la  FEMAC.

Què?

Com podriem implementar Estratègies d’Economia Circular disn les empreses i organitzacions? Quines actuacions es poden engegar dins del Clúster per ajudar als socis?  

Com?

Treballarem en clau d’innovació oberta, compartint idees i  propostes conjuntes. Definint metodologies, continguts, a la recerca de les respostes i línies d’actuació que ens demandin els socis.