Empreses de FEMAC participen al primer taller del PROJECTE DE VALOR COMPARTIT

 

El passat 6 de Juliol empreses de FEMAC van participar en el primer taller del Projecte de Valor Compartit al Celler de Vallformosa, on vam fer una sessió de networking per fer recerca d’iniciatives i projectes existents de generació de valor compartit d’empreses i institucions del sector. Amb aquesta sessió vam poder identificar i prioritzar les oportunitats de negoci segons criteris d’interès i alineació estratègica.

 

El projecte de Valor Compartit està totalment finançat per ACCIÓ a aquells socis del Clúster FEMAC que vulguin participar, i on col·laborem juntament amb el Clúster Gourmet i Clúster Innovi. En aquesta primera sessió, 6 empreses del Clúster van tenir l’oportunitat de participar (Teyme, Solteka, Arcusin, Biocontrol, ABF i Jympa) i on s’espera que més socis del Clúster s’animin a incorporar-se en les diverses fases del projecte.

 

En el pròxim mes d’Octubre realitzarem el primer taller sobre l’eina B-Corp, una oportunitat única per poder integrar la cultura de la sostenibilitat a la teva empresa, on tots els socis de FEMAC estan invitats tot i que participessin en la primera etapa del Projecte.

 

De la mà de la consultora Roots For Sustainability, podrem tenir l’oportunitat d’entendre tota la utilitat de les eines que s’utilitza en la certificació, on més enllà de decidir si us voleu certificar o no, es podran millorar tots aquells aspectes relacionats amb la sostenibilitat i amb el propòsit del negoci.

El projecte destaca com una iniciativa pionera de creació de valor per als membres del Clúster, ja que l’estratègia de valor compartit i sostenibilitat corporativa s’ha d’anar introduint com a eix estratègic per les entitats i empreses, per està sempre envoltats d’una millora de la competitivitat empresarial i desenvolupament sostenible del teixit econòmic.

 

S’hi t’interessa el Projecte i vols saber-n’hi més, no dubtis! Uneix-te al canvi!

amb el suport de:  

With the support of: